Luft til vann varmepumpe

250panasonic_lufttilvann– Høy virkningsgrad, suveren ytelse!


– Varmepumpen kan vise til hele 4,4 i COP


- Plassbesparende design


– Plassbesparende konstruksjon, monter enheten nesten hvor som helst.

Lett forståelig betjeningspanel:
Betjeningspanelet er montert utvendig slik at du enkelt kommer til når du ønsker å endre innstillingene

Enkel installasjon:

Mange luft/vann varmepumper er svært avanserte å installere, Panasonic har brukt sin erfaring fra luft/luft varmepumper og laget en luft/vann varmepumpe som er rask og enkel å installere, slik at du kan ta i bruk varmepumpen og begynne innsparingen raskest mulig. Anlegget består av en utedel og en innedel med gassrør mellom.

Effektiv oppvarming ved -20◦C
Drift av anlegget er mulig ved meget kjølige utetemperaturer. Varmepumpen klarer å levere kraftig oppvarming med temperaturer helt ned til -20◦C. Dette grunnet avansert inverterstyring og førsteklasses komponenter. Du garantert problemfri drift og lang holdbarhet i tradisjonell Panasonic kvalitet.

Passer de fleste hjem
Varmepumpen kan enkelt integreres i eksisterende varmesystemer. Ofte foreligger det en dobbelmantlet bereder (dvs arbeidstank og vv-bereder i ett) ferdig i systemet, da er det meget enkelt å bare koble seg til denne. Selvfølgelig passer varmepumpen ypperlig også til nybygg.

Velg riktig størrelse
Det er viktig å få riktig størrelse på varmepumpen i forhold til huset. Faktorer som spiller inn er husets byggeår, boligstørrelse, varmtvannsbehov samt klimasone. Dette avdekker forhandleren ved å gjøre en energibehovsanalyse.

Panasonic leverer luft/vann varmepumpe i to størrelser, 7 kW og 9 kW.
Panasonic luft/vann 7 kW passer normalt nybygg opp til 250 m2 og eldre boliger opp til 180 m2. Panasonic luft/vann 9 kW passer normalt nybygg opp til 350 m2 og eldre boliger opp til 240 m2.

Ta kontakt med lokal forhandler for å finne den ideelle løsningen for tilpasset ditt hjem.